Bli uppringd


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Online Booking


Processen

Når du afleverer din bil hos Green Car Wash, kommer den i de bedste hænder

Dampvask er en skånsom måde at vaske din bil på, så den ikke får ridseskader fra hverken børster eller snavs. Derudover glæder dampvask miljøet, fordi der kun bruges 1-2 % af den vandmængde, der normalt går til en bilvask, og fordi det er muligt at rengøre bilen uden brug af hverken sæbe eller kemikalier. Når vi anvender øvrige plejeprodukter, er de selvfølgelig lige så miljøvenlige som selve vores dampvask (her ville jeg personligt gerne vide, hvad der gør produkterne miljøvenlige)

Til højre kan du se, hvordan en dampvask foregår hos Green Car Wash. Nedenfor kan du læse, hvordan vi tager os af din bil fra start til slut:

Indskrivning
Vi aftaler alt det praktiske med dig. Hvordan skal din bil rengøres, og hvornår vil du hente den igen?

Udvendig Dampvask
Vi vasker din bil og fælgene med 90 grader varm damp, som opløser alle urenheder. Herefter tørrer vi det opløste snavs af med microfiber håndklæder.

Udvendig forsegling
Vi håndpolerer din bil med voks, der beskytter bilens lak mod vind og vejr.

Indvendig rengøring
Først vasker vi dørfalsene, og så støvsuger vi din bil grundigt. Herefter renser vi indersiden af dørene og alle gulvmåtter med damp, hvorefter vi aftørrer instrumentbrættet og panelerne med vinylrens. Til sidst polerer vi ruderne indvendigt.

Klar til afhentning
Din nyvaskede bil bliver kørt ud på parkeringspladsen som aftalt. Du kan handle videre i fred og ro, for vi sætter naturligvis parkeringsskiven for dig.

Er der (uønsket) liv i dine sæder?
Vil du forkæle dig selv og din bil lidt ekstra, skulle du tage at bede os om at damprense sæderne. De bliver som nye at se på, og den høje varme dræber eventuelle bakterier i sædebetrækket. Det koster ikke en jetjager – se bare her.

 

 

 

Skip to toolbar