Bli uppringd


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Online Booking


Om oss

Få bilerne vasket efter fyraften

 

Som noget helt nyt tilbyder Green Car Wash at klare bilvasken for virksomheder og institutioner med egen bilpark. Vi klarer opgaven hurtigt, effektivt og skånsomt – både for biler og miljø. En firmaaftale med Green Car Wash sikrer jer en bilpark med større værdi, fordi alle biler fremstår pæne og velholdte.

Nu kan I få vasket og rengjort alle biler i jeres bilpark, når det passer jer. Green Car Wash kører ud og klarer bilvasken af de biler, der ikke er i brug – og når de atter skal ud og køre, er de skinnende rene både indvendigt og udvendigt.

 

Hvorfor Green Car Wash?

 

Vi er fleksible
Vi rengør jeres biler, hvor det passer jer og når det passer jer. Vi er hurtige og effektive, og vi støjer ikke. Og så sammensætter vi en servicepakke, der passer til lige netop jeres behov.

Vi kæler for bilerne
Green Car Wash rengør jeres biler både indvendigt og udvendigt. Indvendigt renser vi instrumentbræt, paneler og indersiden af dørene, og vi polerer ruderne. Ønsker I, at sæderne damprenses, klarer vi også det. Udvendigt damprenser vi hele bilen, hvorefter vi håndvokser den, så lakken er beskyttet og fremstår smuk og skinnende.

Vi har et professionelt team
Vores hold af engagerede og kompetente medarbejdere sikrer jer en god oplevelse hver gang, Green Car Wash vasker jeres biler. Skulle uheldet være ude, mens jeres biler er i vores varetægt, har vi naturligvis en forsikring, der dækker fuldt ud og sikrer, at jeres glæde over de nyvaskede biler ikke blegner, fordi der kommer en værkstedsregning oveni.

Vores produkt er miljøvenligt
Green Car Wash anvender den nyeste teknologi inden for dampvask, og vi bruger derfor kun 1-2 % af den mængde vand, der bruges ved en normal bilvask i hånden eller i vaskehal. Vi støjer ikke, vi sviner ikke, og jorden er stort set tør, når vi er færdige med at vaske en bil. Samtidig sørger dampvasken for, at bilerne bliver rene helt uden brug af kemikalier.

Kontakt os på telefonnummer 50 53 43 23 eller via mail på info@greencarwash.dk, så kommer vi forbi og hører om jeres behov og fortæller, hvordan vi kan matche dem.

Skip to toolbar